Algemene voorwaarden

UPDATE 24-3-2020:

Als gevolg van de door het RIVM genomen maatregelen m.b.t. het Coronavirus krijgen wij op dit moment veel vragen over het annuleren van boekingen.

Wij willen onze gasten die geboekt hebben in de periode tot 1 juni graag de mogelijkheid geven hun reservering kosteloos te verplaatsen. Gasten die nog niet meteen een andere datum kunnen reserveren, willen we graag een tegoedbon geven waarmee zij een jaar de tijd hebben om gratis een andere datum te boeken.

Voor meer vragen, het verplaatsen van uw boeking of het aanvragen van een kortingscode kunt u mailen met info@escapefromwonderland.nl. Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.

Dit document bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedereen die deelneemt aan de spelactiviteiten van Escape from Wonderland. Door een boeking te plaatsen op onze website gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Aanvangstijd
De tijd die in de bevestiging van uw reservering wordt aangegeven is de aanvangstijd van het spel. Graag geven wij u nog een kleine uitleg vooraf, dus verzoeken wij u om een kwartier voor de genoemde aanvangstijd aanwezig te zijn. Bij te laat komen kan er niet meer aan het spel worden deelgenomen en zal er geen restitutie worden verleend.

Het spel
Deelname is mogelijk voor groepen van 2 t/m 6 personen. Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 15 jaar. Personen jonger dan 15 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.
De speelduur is 60 minuten. De deur van de kamer gaat achter u op slot. Door middel van een aanwezige noodknop, kunt u in geval van calamiteiten het spel te allen tijde stoppen. Gedurende het spel houden wij de kamer via camera’s in de gaten.

Drugs, alcoholgebruik en veiligheid
Mensen die onder invloed zijn van drank/drugs krijgen geen toegang tot de kamer.

Aansprakelijkheid
Escape from Wonderland stelt zich niet verantwoordelijk voor beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Mobiele telefoons, jassen, tassen etc. mogen niet mee de kamers in. U kunt deze veilig achterlaten in de ontvangstruimte.

Eigen risico
Het spelen van onze Escape Room is te allen tijde op eigen risico. Eventueel lichamelijk letsel of schade opgelopen tijdens een bezoek aan Escape from Wonderland kan niet op het bedrijf worden verhaald.

Schade
Escape from Wonderland behoudt het recht om eventuele schade aan haar eigendommen te verhalen op de veroorzaker daarvan. Bij diefstal zal de politie worden ingeschakeld.